marți, 18 octombrie 2011

NIMIC NU ESTE DEOPOTRIVA CU BISERICA

   Nimic nu se compara cu BISERICA !  Si sa nu-mi vorbesti despre ziduri si despre arme, pentru ca zidurile, cu vremea, se invechesc, in timp ce Biserica niciodata nu imbatraneste.Barbarii darama zidurile, Biserica, insa, nici demonii n-o biruiesc. Si ca aceste cuvinte nu inseamna o lauda mare , o marturisesc faptele.Cati au razboit Biserica si cati n-au pierit dintre cei care au facut-o? Biserica , insa, s-a inaltat catre ceruri, ea are un final maret. Cand este razboita, ea biruieste, cand este vanata, ea triumfa, cand i se adreseaza cuvinte de ocara, ea devine mai stralucitoare. Biserica primeste lovituri si nu cade din pricina ranilor, este zdruncinata, dar nu se cufunda , este incarcata de valuri , dar nu naufragiaza, este asediata, dar ramane nebiruita, este atacata, dar nu este invinsa!  Asadar, de ce a fost ingaduit razboiul? Ca rasplata sa se arate mai stralucitoare!...
,, Fericiti veti fi voi cand va vor ocari si va vor prigoni si vor zice tot cuvantul rau impotriva voastra, mintind pentru Mine. Bucurati-va si va veseliti, ca plata voastra multa este in ceruri,, ( Matei 5,11-12).
Am fost exilat, dar aceasta n-a fost ocara pentru mine, pentru ca un singur lucru este ocara: pacatul.
Si daca intreaga lume te insulta , daca tu nu te-ai jignit pe tine , n-ai fost jignit. Tradare inseamna numai tradarea constiintei. Sa nu-ti tradezi constiinta, si nimic nu te tradeaza!!!

Niciun comentariu: